Visegrad Krstarenje Drinom

Naša ponuda

Ukoliko ste zainteresovani za dugorocnu saradnju, obilazak Višegrada, Andrićgrada i krstarenje rijekom Drinom, željeli bi da Vam predstavimo našu ponudu. Posjedujemo turistički brod „Sonja“ za 45 osoba, kamp „Stari Brod“ sa smještajem, u kanjonu rijeke Drine. Naša ponuda je krstarenje brodom od Višegrada do kampa „Stari brod“ (16 km), ušća rijeke Žepe u Drinu (22 km) i Perućca – Bajine Bašte (54 km). U toku krstarenja Vas informišemo o Drini, Višegradu i znamenitostima ovog kraja. Na brodu „Sonja“ je organizovana uživo muzika i mogućnost posluženja pića. Pristaje se na dva mjesta, kod kapele Stari brod i Slapa.

Zatim, brod pravi odmor pauzu za ručak, rekreaciju i uživanje u kampu „Stari brod“. U kampu se pružaju mogućnosti bavljenja sportskim (fudbal, košarka, odbojka) i rekreativnim aktivnostima (kajak, pedalina, lov, ribolov i šetnja kroz borovu šumu). U neposrednoj blizini kampa nalazi se nekropola stećaka iz IX vijeka. U kampu „Stari brod“ postoji mogućnost smještaja u vikendici, u staroj kući i u šatoru (ukoliko isti posjedujete) sa potpunim komforom u netaknutoj prirodi.

Naš prijedlog za jelovnik u kampu „Stari brod“ je jagnjetina-teletina ispod sača, jagnjeće pečenje, drinska riba, roštilj domaći specijaliteti, salate, desert.

Napomena:

Za organizatora ovog aranžmana nudimo gratis krstarenje Drinom za dvije osobe.

Ukoliko imate neku sugestiju, preložite, a mi ćemo se svakako prilagoditi Vašim željama.

Srdačan pozdrav i nadamo se uspješnoj budućoj saradnji.